Oferta Speciale nga Speed Rental Car per Makina me Qera Tirane


KOSTO MINIMALE  makina me qera
Makina me qera me koston me te ulet ne treg. Pronotimi dhe pagesa pa procedura te nderlikuara.

MARKA CILESORE
Speed Rental Car disponon makina te markave cilesore si Volkswagen, BMW, Toyota, etj.

SIGURIA
Kryejme cdo sherbim per makinat tona, according to tiu dhene siguri maksimale!

MIJËRA KLIENTE
Sherbimi Cilesor dhe ofertat e vazhdueshme kane bere te na besojne mijëra kliente.

LEXONI ME SHUME
SPEED RENTAL CAR
Agjensi makinash me qera, lider ne Tirane per standardet e larta te shërbimit me çmimet më të ulëta. Lexoni më shumë rreth nesh

Kontakte:

Tel: +355 (0) sixty seven 501 1110

Email: information@pace-rentalcar.Com
ADRESA

FACEBOOK

INSTAGRAM
[wdi_feed id=”1″]
© 2017 Speed Rental CarDesign through Web Hiper​


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *